מתכון לסנדוויצ'ים קטנים לאירוח מושלם

תוכן עניינים
מעוניינים לפרסם כתבה אצלנו באתר ?
מתכונים אחרונים
אהבתם?
שתפו עם החברים!

סנדוויצ'ים הם פתרון מושלם, לאירוח עבור כל אירוע. הסנדוויצ'ים עשויים מחומרי גלם מעולים, ומסוגי לחם שונים, כגון: מיני קוראסון, בריוש, כריכוני בגט שונים, וממולא במגוון מליות עשירות.

 

סנדוויץ' כתוספת או כמנה עיקרית

סנדוויצ'ים, בדרך כלל נחשבים, כתוספת או כמתאבן, לצד המנה העיקרית, אולם סנדוויצ'ים לאירוח, יכולים להיות גם מנה עיקרית, המוגשת מגשים אסטטיים. סנדוויצ'ים יכולים להכיל מגוון מליות: סוגי גבינות שונות – פטה, עיזים, צפתית ויכולים גם לכלול, סלומון מעושן, אבוקדו, טונה, ביצים או גבינה צהובה, כל זאת במגוון של שילובים וטעמים. לא משנה באיזה סנדוויצ'ים קטנים תבחרו, הם ישאירו את האורחים שלכם, עם טעם של עוד.

 

סנדוויצ'ים קטנים מתאימים לכל אירוע

אין זה משנה, איזה סוג של אירוח אתם מתכננים: בת מצווה, אירוע בעבודה או פיקניק משפחתי בחוץ, סנדוויצ'ים קטנים, מושלמים לכל סוג של אירוע. מגשי האירוח מוגשים בצורה אסתטית, מעוצבת ונעימה, במגוון טעמים, כך שכל אורח יכול למצוא את הטעם המתאים לו, במרקם האהוב עליו. אורחים אניני טעם, יוכלו גם הם להנות מסנדוויץ' טעים ועסיסי, המוגש בצורה מוקפדת.

 

הכנה עצמית או הזמנה

השאלה העולה, בתכנון כיבוד לאירועים היא, האם להכין לבד את מגשי האירוח או להזמין? הכנת מגשי סנדוויצ'ים קטנים, אינה פשוטה, ודורשת רכישת מוצרים רבים, הרבה סבלנות ושעות של עבודה במטבח, הכנת מילויים עשירים, ושילובים מעניינים. חשוב לזכור, שאת הסנדוויצ'ים כדאי להכין, כמה שיותר בסמוך לאירוע, כדי שיוגשו טריים וטעימים. בנוסף, אירוע שיש לו מוזמנים רבים, דורש גם כמויות גדולות של סנדוויצ'ים, והכנת כמות גדולה דורשת גם התארגנות רבה. הזמנת מגשי אירוח, היא אפשרות מצוינת, נוחה, ותורמת רבות להצלחת האירוע.

 

מתכונים לסנדוויצ'ים קטנים לאירוח מושלם

הסנדוויצ'ים הבאים הם פינגר פוד, של ביסים קטנים וחמודים, קלאסיים לאירוח.  המתכונים קלים ומהירים להכנה, וטעימים לגדולים וגם לקטנים. להלן 2 מתכונים, מתוך מגוון רב של אפשרויות.

 

המצרכים למתכון של סנדוויצ'י סלומון

  • 2 בגטים מאורכים
  • 250 גרם סלומון
  • גבינת שמנת
  • עגבניות שרי פרוסות
  • עירית קצוצה
  • ניתן גם להוסיף חמאת שום שמיר

 

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבגטים לפרוסות, אם יש זמן, כדאי להקפיא לחצי שעה ואז לפרוס.
  2. מורחים גבינת שמנת, מעליה מניחים סלומון, ומעליו עגבניות שרי ועירית.
  3. אפשרות נוספת, היא למרוח גם חמאת שום שמיר מעל הסלומון.

 

המצרכים למתכון של מלוואח טוסט

  • מספר מלוואחים לפי התאבון
  • רוטב עגבניות או קטשופ
  • גבינה צהובה

 

הוראות הכנה

  1. מפשירים מעט את המלוואח, ומרדדים אותו קלות.
  2. מורחים על חצי מהמלוואח, רוטב עגבניות או קטשופ.
  3. מפזרים מעל גבינה צהובה.
  4. מקפלים את המלוואח לשניים, מניחים בטוסטר ל- 2 דקות, לוחצים וסוגרים – עד שהמלוואח מזהיב.
  5. חוצים למשולשים.

סנדוויץ

מתכונים נוספים
שאולי תאהבו