מתכון למוקפץ על המחבת

תוכן עניינים
מעוניינים לפרסם כתבה אצלנו באתר ?
מתכונים אחרונים
אהבתם?
שתפו עם החברים!

איזה כיף! במקום להזמין אוכל מבחוץ, היום החלטתם להכין לבד מוקפץ על מחבת עם חזה עוף. בואו נדבר על מתכונים מנצחים, שבעזרתם תמתחו חיוך רחב מאוזן לאוזן על פניהם של האורחים שלכם. קבלו מתכון מנצח למוקפץ חזה עוף טעים.

חלקנו אוהבים את המוקפץ שלנו חריף, חלקנו מתוק, אך כולנו אוהבים אותו טעים. רוצים ללקק את השפתיים והאצבעות? בעזרת כמה מצרכים שיש ברוב הבתים, אפשר תוך חצי שעה להיות עם מוקפץ על השולחן. אתם מוזמנים להצטייד ברשימת המצרכים הבאה, בכדי להנות מאחד מהמתכונים הכי טעימים עבור מוקפץ חזה עוף עסיסי.

רוצים לאוכל שניצלים טעימים? הכנסו לכם רשימת שניצליות הטובות במרכז.

אוכל בצלחת

 

רשימת מצרכים עבור חזה עוף מוקפץ על מחבת

  • קפצו למכולת ותקנו קצת פחות מחצי קילו נודלס (אטריות ביצים (אך אפשר גם אטריות אחרות שאהובות עליכם).
  • השתמשו בחזה עוף איכותי שנרכש במעדנייה טובה, אפשר לקנות כחצי קילו חזה עוף, אפשר גם 300 גרם. אם אתם לא אוהבים עוף, אפשר בהחלט לקנות טופו או בקר במקום. 
  • שמן קנולה (לא שמן זית)
  • תירס או אפונה וגזר (אפשר גם שקיות קפואות)
  • כרובית (אפשר לטגן אותה בנפרד לפני בטמפורה או ללא טמפורה)
  • פלפלים ירוקים ופלפלים אדומים (אפשר צהובים)
  • כרוב לבן וגם בצל ושום (כמות לפי הטעם)
  • פטריות (עדיף לא מקופסה)

 

עבור הרוטב של המוקפץ – תצטרכו מצרכים נוספים

  • ניתן להשתמש ברוטב סויה (מתוק או רגיל, עדיף רגיל) – בערך 3-4 כפות.
  • שתיים וחצי כפות של סוכר (עדיף סוכר חום)
  • 1 כף של מיץ לימון
  • 3-4 שיני שום שניתן לכתוש כבר מראש
  • שמן שומשום

 

לעבודה – הכנת מוקפץ על מחבת

בכדי להנות ממוקפץ איכותי, יהיה עליכם תמיד להשתמש בציוד מטבח וציוד בישול מקצועיים. אם עדיין לא רכשתם מחבת מקצועי להכנת נודלס, אתם יכולים לרכוש מחבת ווק באתר כבר היום שמגיע אליכם לבית עם שליח של חברת דיל דליברי. כעת, בואו נתחיל לעבוד – מכינים מוקפץ על מחבת.

רוצים לקרוא עוד על שירות המשלוחים של חברת דיל דליברי? לחצו כאן.

קודם כל, מומלץ להכין את הרוטב בנפרד (מערבבים את המצרכים יחדיו). לאחר שאתם מכינים את הרוטב, יהיה מומלץ להתייחס אליו בתור מרינדה, בה תשרו את העוף (עדיף לפחות שעה או שעתיים). לאחר מכן, יהיה עליכם ראשית לטגן את הבצל והשום.

 

מה לאחר טיגון בצל ושום?

לאחר טיגון בצל ושום, תוכלו להוסיף את כל הירקות האחרים שקניתם מבעוד מועד, אך זכרו שמדובר בטיגון קצר על מחבת ווק באש גבוהה. לא טיגון ארוך. ולא בשמן עמוק, חלילה. כעת, קחו את סיר הנודלס שבישלתם במים חמים (עושים זאת לפני תהליך הטיגון של הבצל והשום). 

הנודלס מוכנים? (עדיף אל דנטה) אם כן, אתם מוזמנים להעביר אותם למחבת הווק, שם כבר יש את רוטב המרינדה, העוף והירקות המטוגנים. תנו להכול ביחד טיגון על אש גבוהה של מספר דקות, כך שתוכלו להיות בטוחים כי העוף אינו נא.

מקררים קצת, בתיאבון!

מתכונים נוספים
שאולי תאהבו